İçeriğe geç

Skechers Türkiye Sahibi Kim

Skechers’ın sahibi kim?

Skechers markasının sahibi kimdir? Skechers, ABD merkezli bir ayakkabı ve spor giyim markasıdır. Marka, Skechers’ın kurucusu ve CEO’su Robert Greenberg’e aittir. Skechers, 1992 yılında Robert Greenberg tarafından kurulmuştur.

Olka Grup kimin?

Türkiye’de satılan Skechers markalı tekstil ürünlerinin Ar-Ge çalışmaları, tasarımları ve ayakkabı üretimi, perakende sektörünün genç girişimcilerinden Yasin Kavşak yönetimindeki Olka Spor A.Ş.’ye aittir.

Skechers Türkiye’ye ne zaman geldi?

Marka elçileri arasında Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Robert Downey Jr., Rob Lowe, Matt Dillon, Kim Kardashian, Demi Lovato ve Kelly Brook gibi isimler yer alan Skechers, 2011 yılında Türkiye’de tüketiciyle buluştu ve kısa sürede Türk tüketicisi tarafından benimsendi.

Yasin Kavşak kimdir?

Dünyanın en bilinen markalarından Skechers’ı Türkiye’ye getirmek amacıyla yüzde 100 Türk sermayeli Olka Spor AŞ’yi kuran Yasin Kavşak, 2011’den bu yana markanın Türkiye’deki distribütörlüğünü yürütüyor.

Skechers kimin İsrail malı?

Skechers boykot listesinde! Skechers USA, Inc. Amerikan çokuluslu bir ayakkabı şirketidir.

Skechers İsrail’e destek verdi mi?

Skechers dünyanın en büyük ayakkabı üreticilerinden biridir. Sahibi Robert Greenberg, çok tutkulu bir Yahudi ve İsrail’in destekçisi olarak bilinir. Ayrıca, 7 Ekim’deki El-Aksa sel operasyonundan sonra şirkette ortak olan oğlu Michael Greenberg, İsrail’e açık destekleri hakkında bir paylaşım yaptı.

Olgar Şirketler Grubu kimin?

Hikayemiz Olgar Hakkında SPX, 1989 yılında eski milli voleybolcu ve savaş gazisi deniz subayı Güven Olgar ve eşi Kadriye Olgar tarafından spora olan tutkularıyla kuruldu. SPX’in amacı: Bakırköy’deki ilk mağazasını açtığı günden bu yana bireysel sporlarda uzmanlaştı.

Özhun Olgar kimdir?

Özhun Olgar, abisi Orkun Olgar ile birlikte Olgar Şirketler Grubu’nun ikinci nesil yöneticisi. Üniversiteden sonra tenis kariyerine son veren Olgar, başarı hikayesini Kaynak gazetesine anlattı. Tenise ilginiz nasıl başladı? Tenisten önce yüzmeye başladım. Yüzmeye 5 yaşındayken başladım.

Klaud markası kimin?

Olka Grup bünyesinde ayakkabı ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Jüpiter Moda ve Spor Malzemeleri Ticaret A.Ş.

Skechers yerli malı mı?

Skechers Markası Hakkında Skechers; Amerika’da günlük giyim ve çocuk giyim kategorilerinde pazar lideridir. Skechers, spor ayakkabı kategorisinde Amerika’nın ikinci büyük markasıdır.

Skechers Türkiye’de kaç mağazası var?

Skechers Türkiye spor ayakkabı, günlük ayakkabı, çocuk ayakkabı, spor giyim, günlük giyim ve aksesuar kategorilerinde ürünler sunuyor ve ülke genelinde 74 mağazası bulunuyor. Ayrıca Skechers Türkiye; Genel merkez, üretim tesisleri ve mağazalarda yaklaşık 2 kişi çalışıyor.

Skechers marka kaliteli mi?

Skechers ayakkabılar yalnızca havalı görünümleriyle değil, aynı zamanda yüksek kaliteli malzemeleri, dayanıklı yapıları ve sağlam şekilleriyle de kullanıcılardan tam not alıyor. Uygulama önerilerine uyulursa, dayanıklı tasarımlar dayanıklılıktan ödün vermeden uzun süre kullanılabilir.

Skechers Çin malı mı?

ABD merkezli halka açık bir şirket olan Skechers, 190’dan fazla ülkede binin üzerinde mağaza işletiyor.

Neden Skechers?

Skechers ayakkabılar sundukları büyük hareket özgürlüğüyle öne çıkar. Vücudun hareketlerine uyum sağlayarak büyük bir hareket özgürlüğü mümkündür. Tasarım vücuda ne kadar uyum sağlarsa, o kadar fazla hareket özgürlüğü ve konfor sunar. Yenilikçi sistemler ve teknolojilerle Skechers sınırları ortadan kaldırır.

Yasin’in babası kimdir?

DNA sonuçlarına göre Yasin’in babası 9 Mart 2022’de kaybolmuştu

Robert Greenberg kimdir?

Robert M. Greenberg (18 Nisan 1954 doğumlu) Brooklyn, New York doğumlu Amerikalı besteci, piyanist ve müzikologdur. Çeşitli enstrümanlar ve sesler için 50’den fazla eser bestelemiş ve The Great Courses için müzik tarihi ve müzik beğenisi üzerine bir dizi ders kaydetmiştir. Robert M. Greenberg (18 Nisan 1954 doğumlu) Brooklyn, New York doğumlu Amerikalı besteci ve piyanist ve müzikologdur. Çeşitli enstrümanlar ve sesler için 50’den fazla eser bestelemiş ve The Great Courses için müzik tarihi ve müzik beğenisi üzerine bir dizi ders kaydetmiştir.

Sneakers kimin markası?

Snickers, Mars’tan bir çikolata markasıdır. Nuga, karamel ve fıstık içerir.

Skecher boykot mu?

Skechers, ABD merkezli çok uluslu bir ayakkabı ve giyim şirketi olduğundan İsrail-Filistin savaş boykotunun ürünlerinden biridir.

Skechers firma ünvanı nedir?

KVKK uyarınca muhatap “Veri Sorumlusu” İstanbul Ticaret Sicili’nde 771736 sicil numarası ve 0641031413000014 Mersis numarası ile kayıtlıdır. Kayıtlı ofisi Le Meridien Plaza (2. kat) Etiler Cengiz Topel Cad. Beşiktaş/İstanbul no. 39 adresinde bulunan Olka Spor Malzemeleri Anonim Şirketi’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir